´Telia investerer betydelige beløp i å oppgradere vårt kabelnett, slik at vi kan levere den kapasiteten og hastigheten som våre kunder har behov for. Nå er vi klare for å starte med oppgraderingen av kabelnettet for MARIDALSVEIEN BORETTSLAG.

Oppgraderingen inkluderer både arbeider utenfor og innenfor MARIDALSVEIEN BORETTSLAG sin eiendom og bygningsmasse. Arbeidene som skal utføres på borettslagets eiendom går i hovedsak ut på:

Gjennomgang og bytte av komponenter som forsterkere og avgrenere i MARIDALSVEIEN BORETTSLAG sitt nett, for å sikre at dette holder dagens standard.
Bytte av vegguttak inne i den enkelte boenhet
Inne i bygningsmassen tilstrebes det å gjenbruke alle eksisterende kabler, så langt det lar seg gjøre.

I perioden når oppgraderingen blir gjennomført, vil vår utførende entreprenør ha behov for å gjøre arbeider både utenfor og innenfor sameiet/borettslagets bygningsmasse. Det blir allikevel ingen større inngrep for dere i sameiet/borettslaget og vi gjør alt for at prosessen er rask og smidig for alle.

Med oppgradering til Docsis 3.1 får borettslaget en kraftig økning i kapasiteten, bedre stabilitet og alle beboere får vårt nyeste bredbåndsmodem.´
Les mer om oppgraderingen på Telias nettside: https://www.telia.no/borettslag/fremtidens-bredband-borettslag/